Tako, zbiranje podpisov podpore se uradno začenja 1. septembra, minuto čez polnoč. Če te mika pomagati pri kampanji, si prišel na pravo mesto. Trenutni načrt je sledeč:

  1. Natisnili bomo 10.000 letakov, ki bodo služili tako ozaveščanju o predlogu kot tudi o samem filtriranju.
  2. Letake bomo delili zlasti med motoriste, idealno pa bi bilo, če bi motoristi po principu "preberi in predaj naprej" to delili tudi z drugimi vozniki. Letaki bodo predvidoma na voljo v nekaterih motorističnih trgovinah, lahko pa jih dobiš tudi neposredno pri meni ali mojih pomočnikih, saj bomo septembra in oktobra v ta namen križarili po Sloveniji.

Pregled v grobem:

1.-6. september

Prvi teden bomo zbirali predvsem elektronske podpise podpore preko eUprave, da dobimo "filing", kako zadeva teče.

Vikendi

Jaz (Benjamin, Africa Twin Adventure Sports, MS-HK54) bom na poti na relaciji Murska Sobota - Koper z vmesnimi postanki v Mariboru, Celju, Ljubljani, Postojni pa mogoče še kje. Točne lokacije in časi (ter morebitni GPS tracking link) bodo objavljeni na tej strani nekaj dni vnaprej. Če mi želite predati svoj podpis, vzeti nekaj letakov za nadaljnje deljenje ali me preprosto spoznati, bodo to super priložnosti.

Seveda pa bom vesel tudi kakršnekoli donacije za kritje stroškov tiska letakov, saj gre vse iz mojega žepa, nikakor pa to ni pogoj za srečanje. Ko pokrijemo stroške tiska, bodo morebitne nadaljnje donacije predane Zavodu beli angeli.

Med tednom, začenši z 9. septembrom

Podpise podpore bo mogoče predati meni in mojim kolegom. Pošljite nam SMS pa vam sporočimo, kje in kdaj se lahko dobimo oz. naslov, kjer lahko podporo pustite v nabiralniku. Prav tako bo pri vseh nas mogoče dobiti letake.

  • Pomurje: Benjamin Ferreira (031 577 636)
  • Štajerska: Darjan Štajnmec (041 250 922)
  • Ljubljana & okolica: Gregor Zafran (041 790 997)
  • Primorska: Tomaž Obad (031 880 182)

Na UE ali krajevnem uradu potrjene podpise podpore lahko tudi kadarkoli pošljete na naslov

Za filtriranje
Rolando Benjamin Vaz Ferreira
Rožno naselje 8
9000 Murska Sobota